Vis leent zich prima voor fondue. Bereiden is op twee manieren mogelijk: in plantaardige olie en in bouillon. Voor beide manieren kun je het beste stevige vissoorten, zoals kabeljauw, zalm, tarbot, zeeduivel en zeewolf gebruiken. Ook grote garnalen en mosselen zijn heel smaakvol. Houd wel rekening met de verschillen in olie- en bouillonbereiding.
Bron: Nederlands Visbureau
Volendammer Vishandel Ben Guyt
Contactpersoon: Theo Schilder
t: 0299 367417
m: 06 51977559
w: vishandel-benguyt.jimdo.com
KVK-nummer: 36044815
Woensdag | Zutphen | Winkelcentrum De Brink | 08:30-17:00 |
Donderdag |
Twello Terwolde |
Marktplein Twello Molenweg 1 (bij de kerk) |
08:30-13:30 14:30-18:00 |
Vrijdag |
Zutphen Heerde |
Winkelcentrum De Brink Bonenburglaan/Kerkplein |
08:30-13:00 14:15-18:00 |
Zaterdag |
Zutphen |
Winkelcentrum Dreiumme |
08:30-17:00 |